Selecteer een pagina

levering & installatie Keukens van italiaans design

ZONWEring met eindeloze mogelijkheden

breed assortiment gordijnen

wandbekleding voor iedere ruimte

ruim aanbod & hoge kwaliteit vloeren

meubels met italiaans design

Beleef uw nieuwe interieur in onze showroom in Arnhem

In 2013 startte Studio Buel in de Bakkerstraat, inmiddels zijn we verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie. Liever noemen we onze winkel een showroom, waarbij beleving van het interieur voorop staat. Wij hebben onze ruimte zo ingericht dat u daar volop inspiratie en ideeën kunt opdoen.

Wat wij graag doen is klanten adviseren bij het maken van keuzes in het interieur en daarna overgaan met het realiseren van uw en onze ideeën. Dit is een traject dat wij samen met u aangaan, waarbij we een persoonlijke benadering zoeken en de klant het uitgangspunt is.

BEZOEKADRES

Broerenstraat 28-30, 6811 EB Arnhem

 

 

APPARTEMENTO STORE

Met ons eigen woonhuis als aanvulling van onze showroom, dat is ingericht als “Lago Appartemento Store” komt de beleving van ons interieurconcept beter tot zijn recht.

BEZOEKADRES

Paradijs 17, 6811 HJ Arnhem

Wij zijn Ronald en Eveline van Buel, wij zijn Studio Buel

In 2011 startte Ronald een eigen onderneming naast zijn toenmalige baan als adviseur in Italiaans keukendesign. Met zijn achtergrond als binnenhuisadviseur en jarenlange ervaring in de woninginrichting, geeft hij graag een aanvulling aan menig klant. 

Samen met zijn vrouw Eveline en team van installateurs vormen zij Studio Buel. De showroom in het centrum van Arnhem staat centraal van alle services die Buel kan bieden. Voor ieder soort project en budget zoeken zij graag de ruimte om te adviseren en te zoeken naar de rol die de studio bij u kan spelen. 

De grote diversiteit van leveranciers en uitgebreide keuze in huidige collecties laat Studio Buel toe om voor iedere klant de juiste service te leveren. 

*nog iets over visie en missie*

 

Waarvoor kunt U bij ons terecht?

Wij leveren gordijnen, zonwering, raam- en wanddecoratie, vloeren, keukens alsmede een volledige invulling van uw interieur, inclusief verlichting. Dit is een totaalconcept waarbij we gebruik maken van verschillende leveranciers.

Bedrijven met Italiaans design, zoals LAGO en          DOIMO CUCINE, Duits design van THONET en Nederlandse leveranciers waaronder ZONNELUX, KENDIX en de PLOEG stoffen.

onze services & werkwijze

• We beginnen met een adviesgesprek voor inventarisatie van uw plannen en wensen.

• Gezamenlijk creëren we een ontwerp of invulling van ieder vertrek in huis, project of openbare ruimte.

• U heeft toegang tot een uitgebreide collectie meubelen, keukens, gordijnen, vloerbekleding, wandbekleding, verlichting en raamdecoraties.

• Vervolgens plannen we een bezichtiging voor het opnemen van maten en aanvullend advies op locatie.

• De montage van alle producten worden bouwkundig aangepast door derden in eigen netwerkkring.

• Uiteraard verzorgen we  ook dienstverlening na verkoop.

Ontdek de wondere wereld van pure eenvoud

Broerenstraat 28-30, 6811 EB Arnhem